2731022234 Αγία Ειρήνη 132, Σπαρτη pergastirisparti@gmail.com
hero image
 
 
 
Είmαστε Παιδικό Εργαστήρι
Παιδικός Σταθμός | Σπάρτη Λακωνία


Το Είmαστε Παιδικό Εργαστήρι άνοιξε τις πόρτες του το Σεπτέμβριο του 2004, παρέχοντας έκτοτε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και αποσκοπώντας στην διαμόρφωση ανεξάρτητων προσωπικοτήτων, που γνωρίζουν και κατανοούν τον κόσμο μέσω της ενεργούς και ουσιαστικής συμμετοχής τους στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Με γνώμονα την ισόρροπη και ολόπλευρη ανάπτυξη των μαθητών/τριών, από τις μικρότερες τάξεις της βρεφονηπιακής ηλικίας, εργαζόμαστε για την ομαλή ένταξή τους στις επόμενες βαθμίδες εκπαίδευσης με τελικό προορισμό το Νηπιαγωγείο και μετέπειτα το Δημοτικό.

 


 

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Μέσω της διαρκούς εξέλιξης και επικαιροποίησης της εκπαιδευτικής διαδικασίας, εκμεταλλευόμενοι τις σύγχρονες, ειδικά σχεδιασμένες να στηρίζουν την βιωματική μάθηση, εγκαταστάσεις μας, έχουμε ως όραμα να παρέχουμε τις πιο στέρεες βάσεις στο σύνολο των μαθητών μας, ώστε να πετύχουν το μέγιστο των ικανοτήτων τους. 

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα χρόνια αυτά, αποτελούν αναντικατάστατη ευκαιρία εξέλιξης της προσωπικότητας του παιδιού και εκμάθησης βασικών αξιών, που θα τα συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους. 

 

 


 

 

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Η εκπαιδευτική διαδικασία, από το επίπεδο των τμημάτων του Βρεφονηπιακού Σταθμού έως και τις τάξεις του Νηπιαγωγείου, θεμελιώνεται στις ακόλουθες αρχές, αποβλέποντας στα καλύτερα δυνατά μαθησιακά αποτελέσματα, ούσα πλήρως εναρμονισμένη με τις σύγχρονες μαθησιακές εξελίξεις και τις μαθητικές ανάγκες. 

1. Ενεργός Μαθητής
2. Ομαδοσυνεργατική μάθηση
3. Διαθεματικότητα

 

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα τμήματα και την εκπαιδευτική μας προσέγγιση.