2731022234 Αγία Ειρήνη 132, Σπαρτη pergastirisparti@gmail.com
hero image
 
 
 
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
Είmαστε Παιδικό Εργαστήρι | Σπάρτη Λακωνία


Για τη βέλτιστη εκπλήρωση των εκπαιδευτικών μας στόχων, κρίνουμε απαραίτητη την ομαλή σχέση μεταξύ γονέων/κηδεμόνων και εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου μας. 

Αποσκοπώντας στην καλλιέργεια μιας ουσιαστικής σχέσης επικοινωνίας και συνεργασίας με τους γονείς/κηδεμόνες των μικρών μαθητών, πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, συναντήσεις, ατομικής ή ομαδικής φύσεως. 

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, διοργανώνεται συνάντηση γνωριμίας των γονέων/κηδεμόνων και διδασκόντων, με σκοπό την ενημέρωση για την οργάνωση της σχολικής χρονιάς και τους τιθέμενους εκπαιδευτικούς στόχους, ενώ στην συνέχεια ακολουθεί διάλογος συμβουλευτικού περιεχομένου για την επίλυση αποριών που τυχόν επιθυμούν να εκφράσουν οι γονείς/κηδεμόνες.

 

 
Επιπλέον κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, πραγματοποιούνται ατομικού χαρακτήρα συναντήσεις, με τις οποίες δίνεται η ευκαιρία στους γονείς/κηδεμόνες να ενημερωθούν για την πρόοδο και μαθησιακή εξέλιξη του παιδιού τους και τη συμπεριφορά του στο πλαίσιο της τάξης. 

Επισημαίνεται βέβαια, ότι με τη χρήση προσωπικού τετραδίου, το οποίο οφείλει να έχει κάθε μαθητής, προωθείται η καθημερινή επικοινωνία με τους γονείς/κηδεμόνες, εφόσον στο οποίο 

 

 



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα τμήματα και την εκπαιδευτική μας προσέγγιση.